top of page

ODE AAN DE ZON BIJ OTTENHOME

juli 2016

Kunstschilder John Nieland brengt vandaag een ode aan de zon bij Ottenhome. Het ruime terras aan het water vanwaar  sloepjes en zeilbootjes vertrekken richting Loosdrecht krijgt een vrolijke, zonnige metamorfose. Op de kale grijze muur die aan het terras grenst, wordt vandaag een muurschildering gemaakt.

 

Het idee ontstond op een zonnige middag tijdens een terrasbezoek. Tim Emmelot, eigenaar van Ottenhome: “John was bij ons te gast en we raakten aan de praat. Hij vertelde over zijn kunst en dat hij door middel van kleurgebruik een zomerse sfeer kan overbrengen. Zo ontstond het idee om een kleurrijke muurschildering te maken voor ons terras. Ik word er in ieder geval nu al vrolijk van!

Ottenhome is een locatie waar je kunt relaxen aan de waterkant, maar ook een boot kunt huren of een evenement of bedrijfsuitje organiseren.

 

Nieland hoopt dat zijn kunstwerk van ruim 3.50 m x 1.30 m mensen blij maakt. “Ottenhome is één van mijn favoriete plekken, erg leuk om mensen hier kennis te laten maken met kunst. Ik hoop dat mijn werk zonnige blijdschap overbrengt.”

Ode-au-Soleil-John-Nieland-.jpg
bottom of page